Ministr zaměstnal milenku, generál má nemanželské dítě: Armáda? Ne, doupě neřesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ministr zaměstnal milenku, generál má nemanželské dítě: Armáda? Ne, doupě neřesti!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jako žár na zmrzlinu působí zřejmě uniforma českého důstojníka na ženy. A čím je víc hvězdiček, tím tají zábrany rychleji… Jak zjistil deník Aha!, resort obrany je hotové doupě neřesti!


Oprýmkovaný stejnokroj navíc oblékají galantní muži, kteří ženám splní každé přání. Nečasově domině Janě Nagyové (48) se stačilo generálům jen zmínit, a hned dostala na šmírování Radky Nečasové vojenské špiony… Není divu, milenky tu mají dveře otevřené. Vždyť i hlava české armády Vlastimil Picek (56), ženatý otec dvou dětí, podle informací Aha! dosadil do křesla šéfky komunikace ministerstva svou důvěrnou přítelkyni Miru Třebickou.

Kvalifikace

Třebická vztah nepopírá, odmítá však, že by místo získala z milenecké protekce. „Neodpovím, je to pod moji úroveň,“ řekla poté, co rozsáhle popsala praxi, jež je prý dostatečnou kvalifikací.

Současná vláda je sice v troskách, ministr Picek už ale dostal nabídku na angažmá v té nové, tedy úřednické. A ač si jí ještě rozmýšlí, pro plnění svých »závazků« k Třebické to zřejmě přijme.

Bylo to plodné

Dalším románkem na obraně je vztah bývalého šéfa sekce vyzbrojování Pavla Bulanta s exředitelkou kabinetu ministra Alexandra Vondry (ODS) Karolínou Stránskou. Jejich armádní »spolupráce« byla plodná. A to doslova – mají spolu údajně nemanželské dítě. „Je to má osobní věc, nesouvisí to s mojí prací. Myslím, že na tom není nic zajímavého,“ zareagovala Stránská.

Musí platit alimenty

Exšéf generálního štábu Pavel Štefka který se nechtěl ke své dcerce (6), musel loni začít platit alimenty. Po testu DNA exmilence Ivaně Štefkové (43, shoda jmen) doplatil 550 tisíc a na její konto posílá 10 tisíc korun měsíčně.

Ministrovo tajné rande

Polibkem skončil jeden z dubnových večerů loňského roku pro tehdejšího ministra obrany Alexandra Vondru. Nedostal jej však od manželky Martiny (45), ale přítelkyně Moniky Bažantové (44). O jejich vztahu se na obraně dlouho šuškalo. Navíc již předtím vyšlo najevo, že kromě svých třech oficiálních dětí má Vondra i nemanželského Jáchyma (21) se senátorkou za ODS V. Vrecionovou (45).


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.