Zvrhlík ukazoval studentkám penis, ty ho vyfotily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrhlík ukazoval studentkám penis, ty ho vyfotily!

Cyklista dívkám připravil šok.
Cyklista dívkám připravil šok. (Helena Lacinová / Blesk)

Šokující zážitek mají za sebou dvě dívky (15 a 17) z Chomutova. Cyklista (26) projíždějící kolem nich totiž najednou seskočil z kola, obnažil se a požadoval orální sex. Dívky ale nezpanikařily a muže si dokonce vyfotily mobilem. Zvrhlíka záhy lapili strážníci.

Dívky stály před domkem a povídaly si, když přijel chlípný kolař. „Děvčata nezpanikařila, nenápadně zmizela a zavolala na linku 156. Jedna z dívek předtím výtržníka vyfotila na mobilní telefon,“ řekl mluvčí chomutovské městské policie Vladimír Valenta. Strážníci na fotce poznali známého pobudu a informovali policii. Ta muže obvinila z výtržnictví. Stíhán je na svobodě.

V Chomutově je to v poslední době už čtvrtý sexuální útok na ženy. Pachatelé tří předchozích jsou zatím neznámí.

Cyklista dívkám připravil šok.

Přečtěte si
hogofogo173
4. 2. 2014 • 09:40

Pamatuji se, že před drahnými lety jsem se jako mladík na brigádě na stavbě dozvěděl od stejně starých holek, že nějaký mladý dělník jede po jedné z nich. Povídaly si o něm, jaké jí dělá návrhy a jednou taky, jak jí ukazoval "nástroj", když šla kolem. Skončilo to tak, že jí sbalil a následně měla holka absenci, protože díky kvalitně použitému nástroji skoro nemohla chodit. Když přišla do práce, byla v sedmém nebi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.