Místo čtyřnásobné vraždy v Brně: Dům hrůzy bude brzy na prodej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Místo čtyřnásobné vraždy v Brně: Dům hrůzy bude brzy na prodej!

Před domem hrůzy parkoval včera vůz realitní kanceláře.
Před domem hrůzy parkoval včera vůz realitní kanceláře. (Foto Aha! – Ondřej Požár)

Dům v Zatloukalově ulici v brněnské čtvrti Ivanovice, kde podle policie Američan Kevin Dahlgren (20) vyvraždil čtyřčlennou rodinu, bude brzy na prodej! Ten se však bude řešit nejdřív o prázdninách, až proběhne dědické řízení.

Před domem včera dopoledne stálo auto realitní kanceláře, která bude mít jeho prodej na starosti. Od vrat garáže, kde našli jednu z obětí, už ale zmizely věnce a květiny, které tam ještě před dvěma týdny byly.

„Nejdřív ale bude dědické řízení. To začne pověřená advokátka vyřizovat v červenci, kdy sem na prohlídku domu přijede sestra zavražděné Veroniky H., která žije v Nizozemí,“ prozradil člověk blízký rodině, který nechce být jmenován.

Kriminalisté podle něj před dvěma týdny odvezli několik dalších pytlů s důkazy proti Dahlgrenovi. Ten je po útěku do USA ve vazbě a včera soud v Alexandrii v době redakční uzávěrky Aha! rozhodoval, zda ho propustí na kauci.

1781126:gallery:true:true

Autor:  op

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.