Prsten za 700 tisíc byl omylem prodán za tři stovky: Poctivá zákaznice jej vrátila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prsten za 700 tisíc byl omylem prodán za tři stovky: Poctivá zákaznice jej vrátila!

Fotografie
Fotografie (internal)

„Alespoň trochu poklidím,“ řekl si Eric Cloutier (33) z kalifornského města Laguna Niguel. A zorganizoval garážový výprodej nepotřebných věcí. Mezi ně bohužel zařadil i manželčin snubní prsten za 700 000 korun. Ten poměrně štědře prodal za pouhé tři stovky!

Na manželku Racquel (31), jež se vrátila z nemocnice po porodu pátého dítěte, šly mdloby, když zjistila, že je prsten pryč. Klenot si před odjezdem do porodnice uložila do staré krabičky od hodinek, kterou její lehkomyslný manžel bez váhání zařadil mezi haraburdí.

„Myslela jsem, že tam bude v bezpečí. Bála jsem se, aby ho nevzaly naše malé děti a neztratily ho,“ říká Racquel. Děti to nakonec nebyly, na vině byl jejich otec.

„No vida, ta krabička je nám stejně k ničemu,“ zaradoval se Eric, když našel další věc na prodej. Proč se nepodíval dovnitř, to ani sám neví. Dvojice ale nakonec měla víc štěstí než rozumu. Krabičku dostala darem od své matky paní Alyssa Lossau, která o pár dní později viděla celý příběh ve zprávách na internetu.

A jelikož jde o velmi poctivou ženu, osobně Racquel prsten vrátila. Nejvíc se ulevilo Erikovi, který už pomalu nevěděl, kam by před rozzlobenou ženou utekl.1786690:gallery:true:true

Autor:  pk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.