Černá vdova Nagyová utkala smrtící past: Jak dostat premiéra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Černá vdova Nagyová utkala smrtící past: Jak dostat premiéra?

Petr Nečas ve spárech Nagyové.
Petr Nečas ve spárech Nagyové.  (Koláž Aha! – Soňa Jurčáková, ČTK, ara)

Z příběhu Nečas–Nagyová by Hollywood udělal trhák. ZÁKLADNÍ INSTINKT měl tomu nudnému vzorňákovi napovědět, že se zamiloval do špatné ženy. Jenže OSUDOVÁ PŘITAŽLIVOST z něj udělala hadr před postelí mocichtivé dominy. A nakonec přišlo SKANDÁLNÍ ODHALENÍ, že této zemi vládne sekretářka, která neváhala dát NESLUŠNÝ NÁVRH vojenské rozvědce šmírovat manželku premiéra.

Když před deseti lety potkal opoziční poslanec Petr Nečas v oblastní kanceláři ODS vnadnou Janu Nagyovou, byl vzorným otcem čtyř dětí. Rodina mu byla tak svatá, že odmítl i post ministra vnitra. „Musel jsem to probrat s rodinou. A já jsem především manžel a otec,“ řekl tehdy.


Jenže takový beránčí přístup se nehodil do krámu ctižádostivé Nagyové. Jako černá vdova ho začala omotávat pavučinou a už ho nepustila. A dostrkala ho až na post premiéra.

Když muž začne myslet něčím jiným než mozkem, ani si nevšimne, že za něj vládne odbarvená kyprá dračice. Chodí za něj na schůzky s kmotry, hraje šachy s figurkami na postech státních podniků a velí vojenským špionům.
A z beránka Nečase se stává vlčí bestie vždy, když  šéfku jeho kabinetu někdo »urazí«. Jakákoliv zmínka o jejích obřích odměnách či nepatřičném vlivu ho rozpálí doběla. »Dře jako kůň, i po nocích,“ hájí ji nechtěným dvojsmyslem.


Jenže i domina je jen žena, a tak ji rozčiluje nerozhodnost »vzorného otce od rodiny«. Chce ho ovládnout docela a jedna nenápadná tmavovláska, která je shodou okolností ženou jejího premiéra, jí stojí v cestě. Nenasytná Nagyová je zvyklá rozkazovat a nesnese odpor. Do haptáku tak postaví i šéfy vojenských špionů.


A místo aby si za své statisícové odměny najala soukromá očka, pošle právě je na desetidenní sledovačku Radky Nečasové. Chce dokázat, že je svému muži nevěrná. Měla úspěch… Dva měsíce nato premiér oznamuje, že už s rodinou nebydlí. A půl roku nato podává žádost o rozvod.
Je úterý a Nagyová dosáhla všeho, co mohla mít. Byla to RADOST AŽ DO RÁNA – do středečního brzkého rána, kdy si pro ni přišlo policejní komando.

To NEJ z vyšetřovacích spisů:

„Telefonní rozhovory… důkazně dokládají, že Mgr. Jana Nagyová vyvíjela nátlak na RNDr. Petra Nečase s cílem dosáhnout rozvodu jeho manželství s Radkou Nečasovou.“

„Mgr. Jana Nagyová vyslovovala podezření o manželské nevěře ze strany Radky Nečasové.“ Dne 11. 3. 2013 v hovoru s RNDr. Petrem Nečasem Mgr. Jana Nagyová sděluje, že měla zásadní rozhovor s generálem, kterému dala „ty věci“, aby to zjistil on, aby oni nepostávali někde s taxíkem.

„Mgr. Jana Nagyová měla Aleně Hegerové říct, že si novináři mohou myslet, že dům je její. Dle vyjádření Mgr. Jany Nagyové měl být na jedné fotce, kterou jí poslali novináři, zachycen Jiří Pertl, když nese koš s prádlem a veze ho do Hrzánského paláce na vyprání.“

„Za motiv jednání je považována snaha Mgr. Jany Nagyové zabránit spekulacím novinářů o vztahu s předsedou vlády České republiky RNDr. Petrem Nečasem, k čemuž by mohlo přispět zjištění, že řidič Mgr. Jany Nagyové Jiří Pertl často se služebním vozidlem přijíždí k objektu Úřadu vlády ČR – Hrzánskému paláci – momentálnímu bydlišti předsedy vlády ČR, a dále zabránit spekulacím o majetkových poměrech Mgr. Jany Nagyové.

Přečtěte si
jajas
15. 6. 2013 • 19:54

Já bych mu tu ženskou ze srdce přál! Jen tak může být doživotně potrestán! Chvilku si sice, počká, až ji pustí, ale pak může být veselka. A má po "vtákách". Pokud s ním mávala jako s premiérem, pak jako manželka bude určitě úžasná a pan bývalý premiér bude litovat, komužeto "tak silně věřil"!

anezat
15. 6. 2013 • 18:40

A on je Nečas slušňák?

vuhp
15. 6. 2013 • 12:54

Tak to většinou bývá.Proutníkovi se málokdy stane, že se nechá až tak zblbnout,, slušńákům se to stává často.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.