Slováka sežrali jeho vlastní psi! Našli z něj jen nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slováka sežrali jeho vlastní psi! Našli z něj jen nohy!

Psi odchytili a odvezli do útulku.
Psi odchytili a odvezli do útulku. (repro foto tv joj)

Když si důchodce Ivan Brat (70) ze slovenských Komjatic nepřevzal na poště důchod a ani nereagoval na volání pošťačky, zavolala jeho sestřenice policii. Strážníkům se po vniknutí do domu naskytl příšerný pohled. Na posteli ležely ostatky mrtvého muže, ze kterých se krmili jeho vlastní psi!

Z důchodce zbyly pouze nohy od pasu dolů, trup i část lebky sežralo pět jeho domácích mazlíčků. Není jisté, kdy přesně Brat zemřel, podle policie byla ale zvířata bez stravy a vody určitě delší dobu. „Když se tělo začne rozkládat, zvíře nerozeznává, zda jde o jeho majitele nebo jiné zvíře. Když má prostě hlad, začne se jím krmit,“ uvedl František Kubíček z organizace Sloboda zvierat.

Psi nejdříve vypili vodu ze záchodové mísy. „Ještě nějakou dobu se pak zřejmě živili fekáliemi a vlastní močí. Když jsme je brali do útulku, byli podvyživení, dehydrovaní a vystrašení,“ dodal Kubíček.

Příčinu smrti muže určí soudní pitva, policie zatím případ řeší jako zabití. Podle sousedů byl Brat samotář, který trávil většinu času v hospodě.



Přečtěte si
darana
15. 6. 2013 • 02:20

Vie niekto, o aky druh psov islo?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.