Zločinec Miroslav Maslák: Soudce nazval kokotem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zločinec Miroslav Maslák: Soudce nazval kokotem!

Maslák včera v soudní síni.
Maslák včera v soudní síni. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Obávaný zločinec, postrach podnikatelů na Zlínsku a v okolí Povážské Bystrice na Slovensku, stanul včera před soudem. Miroslav Maslák (34) čelí obžalobě z vydírání.

Protože nebylo vyloučeno, že by se ho jeho příznivci mohli pokusit osvobodit, hlídali ho zakuklenci se samopaly. A příjezd eskorty zajišťoval ze vzduchu i policejní vrtulník.
Pořádně dusno bylo také v soudní síni. „Není opodstatněné, abych měl omezující prostředky na rukou a nohou,“ stěžoval si na pouta Maslák a neustále předsedovi senátu odporoval a nenechal ho domluvit. Ten ho proto vyloučil z jednání. „To je kokot sprostý,“ reagoval Maslák na rozhodnutí soudce.

Video se připravuje ...

Co má na triku?
Maslák ve Zlíně založil firmu Konečné řešení a se svými věrnými začal vymáhat po podnikatelích fiktivní pohledávky – výpalné. Jakmile kladli odpor, dostali SMS: Těš se na invalidní důchod! Mnohým zapálili auta nebo po nich stříleli.

Jednání hlídali ozbrojenci se samopaly.

Autor:  zej

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.