Šokující nabídka pro mámu paterčat: Zbav se jednoho dítěte, dostaneš 300 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šokující nabídka pro mámu paterčat: Zbav se jednoho dítěte, dostaneš 300 tisíc!

Alexandra Kiňová se z podivné nabídky nemůže vzpamatovat.
Alexandra Kiňová se z podivné nabídky nemůže vzpamatovat. (Aha! - Dan Černovský)

Supermáma Alexandra Kiňová (23) nezažívá po narození paterčat jen veselé chvíle. Naprosto jí například rozhodil dopis, který jí nedávno přišel. V něm ji prý někdo nabídl 300 tisíc, když mu prodá jedno z dětí.

Dopis prý byl napsán obyčejnou propiskou a adresovaný přímo mámě paterčat. Bylo v něm uvedeno, že pokud nebude zvládat všechny děti uživit, pisatel jí od jednoho z nich pomůže tím, že si ho za 300 tisíc korun koupí! Alexandra si prý v první chvíli myslela, že jde o špatný vtip.

Jenže pak mladé ženě z Milovic začalo docházet, že pisatel zřejmě rozhodně nic nemyslel v žertu a spěchala se poradit s maminkou, co s tím. Jenže babička Olga Kiňová udělal to nejhorší, co v tu chvíli mohla. Dopis si přečetla a vyhodila. A tím pádem zničila veškeré důkazy, které třeba mohli policii pomoci najít toho, kdo šílenou nabídku poslal.

Alexandra se nicméně drahnou chvíli z celé záležitosti vzpamatovávala. „Nikdy v životě bych své dítě nikomu nedala! Ani zadarmo, ani za žádné peníze,“ řekla Blesku, který informaci o podivné nabídce přinesl. Strach o její děti v ní nicméně zůstal a teď se bojí nastěhovat do 110 m2 bytu, který v Milovicích dostala. Prý proto, že má tři balkony, kterými by mohl vniknout násilník.

Brzy se ale našlo řešení. Klára Vítková Rulíková z Českomoravské asociace Klubů dvojčat a vícerčat prohlásila: „Na kontě které jsme zřídili kvůli pomoci rodině paterčat, je zhruba 80 tisíc korun. Z nich zaplatíme do oken speciální fólie, které nelze rozbít,“ uklidňuje všechny.

Autor:  ph

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.