Psí hrdina jménem Pui: Našel na smetišti igelitku s živým novorozencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Psí hrdina jménem Pui: Našel na smetišti igelitku s živým novorozencem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Uprostřed smetiště v thajské metropoli našel igelitovou tašku, v níž leželo plačící novorozeně. Psík z Bangkoku jménem Pui ani na chvíli nezaváhal. Tašku vzal jemně do tlamy a i s dítětem ji donesl svému majiteli.

Překvapený páníček Gumnerd Thongmak byl chvíli v šoku, když se k němu pes vrátil a začal na něj zuřivě štěkat. Když mu ale došlo, že ho tím chce upozornit na opuštěné miminko, okamžitě zalarmoval záchranáře.

Holčička, které se matka hned po porodu zbavila, se narodila předčasně a vážila zhruba 1,8 kilogramu. Podle lékařů ale bude v pořádku. Za svůj život však vděčí právě chlupatému hrdinovi. Nebýt jeho, smetiště by pro ni znamenalo jistou smrt.

„Je obrovské štěstí, že ji náš Pui našel. Bylo to pro nás překvapení, protože nikdy domů nic nepřinesl a navíc štěká jen na cizí lidi venku,“ sdělil jeho pyšný majitel. Pes už za záchranu dostal kožený obojek a medaili od Červeného kříže. Jeho majitel pro změnu obdržel hotovost ve výši 200 liber (přes 6 tisíc korun).

Autor:  vk

Přečtěte si
hillaarkaa
10. 6. 2013 • 15:15

Psí hrdina,supermatka s paterčaty a bílá se čtyřčaty jako by byla vzduch... Škoda,že se jim nedostalo to co opáleným

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.