Řidiči pozor! Hrozí zácpy: Dnes se zavře dálnice D1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Řidiči pozor! Hrozí zácpy: Dnes se zavře dálnice D1!

V pátek přesně v poledne dělnící uzavřeli most, který bude v noci na neděli stržen.
V pátek přesně v poledne dělnící uzavřeli most, který bude v noci na neděli stržen. (Jiří Čada / Blesk)

Dnes ve 20 hodin se uzavře dálnice D1. Otevře se až za 12 hodin, v neděli v osm hodin ráno. Během té doby bude rozřezán a odklizen na 107. kilometru jeden z dálničních mostů.

Více než třicetikilometrová objížďka, která šoféry ze soboty na neděli čeká, bude pod zostřenou pozorností policie. „I když jsou práce se snášením mostu naplánovány na noční dobu, nelze vyloučit, že dojde na objízdných trasách k problémům s plynulostí provozu,“ řekl Jan Kostečka, vedoucí krajských dopravních policistů na Vysočině. Na objízdné trase Humpolec – Havlíčkův Brod – exit 112 u Jihlavy mohou řidiče čekat v Havlíčkově Brodě problémy na světelné křižovatce v centru města.

Pracovníci dopravního značením včera definitivně uzavřeli provoz přes betonový nadjezd dálnice na 107. kilometru. Ten doposud sloužil především lesníkům při manipulaci s vytěženým dřevem a pro migraci zvířat. Most bude po rozšíření dálnice znovu vybudován.

Tak tohle je na delší čas poslední pohled z dálničního mostu na 107. kilometru.

Autor:  čad

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.