Alexandra (23) z Milovic na Nymbursku: Čeká první česká paterčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alexandra (23) z Milovic na Nymbursku: Čeká první česká paterčata!

Mladá maminka má paterčata porodit už tento týden.
Mladá maminka má paterčata porodit už tento týden. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Tohle se v Česku ještě nestalo! Mladá maminka Alaxandra Kiňová (23) má už tento týden v pražském Podolí porodit paterčata. Rodiče se teď bojí, jestli velikou rodinu vůbec dokážou uživit.

Dvě z dětí budou kluci, navíc jednovaječná dvojčata, Daniel a Michael. Holčička se bude jmenovat Terezka. Pohlaví zbylých dvou dětí lékaři zatím neznají. „Kluci by byli Alex a Martin, holčičky Eliška a Kateřina. Jasně rozeznávám, které z dětí se právě pohne, a přesně vím, kde jim tlučou srdíčka,“ popsala Alexandra.

Alexandra teď s přítelem Antonínem řeší, jak všechny děti uživí. Zatím žijí v pronajaté garsonce, Antonín si jako prodavač vydělá kolem deseti tisíc. „Město nám snad přidělí byt 3+1, ale vážně nevím, jak ho zaplatíme,“ bojí se Alexandra.

Autor:  rvs

Přečtěte si
idulenka
16. 10. 2014 • 14:39

Dnes je 16.10.2014 / a že ste tak zrušili komplet diskusiu k tejto romalefamily. Pani MATKA sa správa k opatrovateľkám ako zamestnávateľka !!!! že sa jej aj na nich všetkých nevykašlú!!!! A senior mater nech sa len stará o vnúčatká - grátis - ako každá stará mama - je to predsa dôstojné a správne !!! Zle sa na nich v telke aj dívalo, to sú ľudia vetra, tých treba vždy len usmerňovať, oni si vždy budú vyžadovať pozitívnu diskrimináciu. Rodiť a nerobiť! to je ich heslo. Len ostatných ľudí už ich nebaví živiť! Redakcia, ja by som tú diskusiu pustila. Vox populi vox dei

paralenka
1. 10. 2014 • 22:23

Kdo neviděl, neuvěří! Ta holka si pořídí tolik dětí a potom jen natahuje ruku! Sama má pocit, že rozdělí a bude jen panovat, jenže ty děti jsou její! To je tedy seriál! Nikdy bych nešla dělat poskoka téhle kategorii lidí, opovrhovala bych sama sebou nechat se prudit od nevzdělané pětadvacetileté cikánky! Supermáma? Spíš superlíná veška, sorry. A bulvární srabíci diskuzi buď nepovolí vůbec, nebo smažou, jak se stalo na propojeném plesku!

majojo
27. 5. 2013 • 22:49

Ale kdyby se to stalo kdekoli, stát jim pomůže, tak co se jevíš. Dostanou maximálně 3+1 v paneláku, tak jim to záviď.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.