Důchodce srazil dítě (3) a ujel! Výčitky nemám, řekl nám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Důchodce srazil dítě (3) a ujel! Výčitky nemám, řekl nám...

Důchodce, kterého Aha! vypátralo na jeho chalupě, prý žádné výčitky svědomí nemá.
Důchodce, kterého Aha! vypátralo na jeho chalupě, prý žádné výčitky svědomí nemá. (Aha! - Jan Čada)

Bezohledný řidič (79) přejel na parkovišti u obchodního centra v Jihlavě matku se synem (3). Muž od nehody, při které dítě utrpělo těžké zranění, ujel. Deník Aha! ho vypátral.

Senior po havárii z auta vystoupil, aby se podíval, co způsobil a pak bezohledně, aniž se dál staral o osud zraněné dvojice, z místa odjel. Policisté ho dopadli zhruba o hodinu později na parkovišti u jiného jihlavského supermarketu.

„Nebudu vám nic říkat, mám právníka,“ ohradil se v neděli starý muž, když jej deník Aha! našel na jeho chalupě za Jihlavou.

„Nepřehlédl jsem je. Viděl jsem je zprava na straně manželky, se kterou jsem jel nakupovat. Když jsem vystoupil, dítě už bylo zpět u matky. Nebyla tam nikde žádná krev. Chvátal jsem, tak jsem odjel,“ řekl bez náznaku výčitek svědomí řidič senior. Ten má platnou lékařskou prohlídku, policisté v jeho dechu neobjevili ani alkohol.

Chlapec s těžkým zraněním hrudníku byl vrtulníkem přepraven do brněnské nemocnice. „Teď už je naštěstí zpět v domácím ošetření a celou situaci komentuje slovy, autíčko bác!“ řekla mluvčí jihlavských policistů Dana Čírtková. Matka chlapce se prý psychicky zhroutila. Policisté hledají další svědky této nehody.

Důchodce, kterého Aha! vypátralo na jeho chalupě, prý žádné výčitky svědomí nemá.


Přečtěte si
vlamore
16. 6. 2013 • 18:24

Být to moje vnouče darebáku,tak už jsi neměl čím řídit.To si piš!!!

henes
21. 5. 2013 • 09:21

Starou s.vini zavřít a propustit v rakvi. ..........

ivkanatka
20. 5. 2013 • 15:32

A věřím tomu, že mu určitě nesebrali řidičák a že jezdí dál !!! Mrazí mne z toho, jací lidé mezi námi jsou a že se takového chování dopustil starý člověk - nejen mladí jsou piráti silnic. Doufám, že bude řádně odsouzen !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.