VIDEO: Jatka v NHL! Z dánského hokejisty cákala krev proudem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIDEO: Jatka v NHL! Z dánského hokejisty cákala krev proudem

Zraněný hokejista Eller. Doktoři měli co dělat, aby potoky krve zastavili.
Zraněný hokejista Eller. Doktoři měli co dělat, aby potoky krve zastavili. (Foto ČTK/AP, Reuters)

Je to řež! Zámořské bitvy o hokejový Stanley Cup provázejí bolest, zranění i potoky krve. Temně rudá louže se rozlila i po montrealském ledě a dánský centr Lars Eller (23) kvůli ní putoval do nemocnice...

Kanadská série mezi rivaly Montrealem a Ottawou bude mít grády! Hned po pár minutách prvního duelu si hostující řízek Eric Gryba (25) počíhal na klíčového útočníka domácích Ellera a ramenem mu napálil do obličeje. Výsledek? Otřes mozku, zlomeniny v obličeji, vyražené zuby, krátké bezvědomí...


„Nebyl to faul, rameno i loket jsem měl dole,“ hájil se Gryba, jehož sudí poslal do kabin a čeká ho slyšení u disciplinárky. Ellera odvezli z ledu na nosítkách, noc strávil ve špitále a nejspíš už letos dohrál. Kdo bude krvácet příště?


Výsledky NHL
Východní konference: Montreal – Ottawa 2:4 (Plekanec, MTL, 0+1; v sérii 0:1), Washington – NY Rangers 3:1 (v sérii 1:0).
Západní konference: St. Louis – Los Angeles 2:1 (Sobotka, STL, 0+1; v sérii 2:0), Anaheim – Detroit 4:5 PP (v sérii 1:1).

 

 



Autor:  as

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.