Záchranář o dni, kdy zemřel Michael Jackson: Vypadal jako by měl rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Záchranář o dni, kdy zemřel Michael Jackson: Vypadal jako by měl rakovinu!

Michael Jackson
Michael Jackson (Profimedia.cz, ČTK/AP)

Od smrti amerického zpěváka Michaela Jacksona (†50) uplynuly už čtyři roky. Jeho rodina ale stále viní z jeho skonu pořadatele chystaného turné This Is It a jako odškodné žádá zhruba 807 miliard korun!

Jacksonova matka Katherine už zažalovala společnost AEG live, která najala lékaře Conrada Murraye. A i přesto, že Murraye byl za neúmyslné zabití krále popu odsouzen na čtyři roky do vězení, Katherine stále hledá viníka. Před soudem nyní zazněla výpověď zdravotníka Richarda Senneffa. „Jackson vypadal jako pacient s rakovinou, který přišel domů zemřít,“ popsal pohled na zpěváka v den, kdy zemřel a on byl k němu přivolán.

Prý by ani nepoznal, komu že to pomáhají... „Měl modré ruce, nohy a rty, stejně tak jeho suché oči naznačovaly, že už nějakou dobu nedýchá,“ vylíčil Senneff. Pod přísahou také dodal, že Murray byl úplně mimo, když se zdravotník snažil Krále popu oživit.

„Na nočním stolku leželo několik lahviček s léky, stojan s infuzí a kyslíkové láhve, o propofolu se Murray nezmínil,“ oznámil Senneff. A právě anestetikum propofol, které Jackson zapíjel až šesti lahvemi vína denně, stálo v roce 2009 zpěváka život.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.