Perverzní sluha milionáře: Vrazdil deti! Pak s nimi obcoval! Nakonec je snědl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Perverzní sluha milionáře: Vrazdil deti! Pak s nimi obcoval! Nakonec je snědl!

Policie vyprošťuje jedno z těl.
Policie vyprošťuje jedno z těl.

DILLÍ – Celý svět před pár týdny šokovala zpráva o dvou Indech, podezřelých ze série masových vražd. V domě ve vesnici Nithari blízko Nového Dillí, který patřil jednomu z nich, policie vykopala celkem 17 mrtvol. Šlo převážně o maličké děti, zbytek tvořila torza ženských těl.

Případ je ale mnohem odpornější. Až teď vyplouvají na povrch zvrhlé praktiky jedné z nejbrutálnějších bestií v dějinách světové kriminalistiky...

Je začátek nového roku. Dělníci najatí indickou policií kopou kolem domu bohatého podnikatele Monindera Singha Pandhery a vyprošťují první bezvládná těla. Celkem jich objeví sedmnáct. A co je nejvíc odporné – jde hlavně o tělíčka malých dětí, mezi nimi i batolat, které jeví známky znásilnění a postrádají životní orgány. Podezřelí jsou dva: majitel domu Pandhera a jeho sluha Surender Koli. Podle nejnovějších výsledků vyšetřování má ale sérii zrůdných vražd na svědomí pouze jeden z nich, a sice sluha Koli.

Až doposud se spekulovalo o tom, že orgány z těl mrtvých dětí prodával na černém trhu. Skutečnost je ale mnohem mrazivější. Perverzní zrůda své oběti, většinou z velmi chudých rodin, nalákala do domu na sladkosti. Tam je vrah, který dříve pracoval jako kuchař, nejprve zabil. Na mrtvých tělech se sexuálně ukojil a pak je začal porcovat.

Když se ho policie zeptá, co s torzy těl dělal, odpoví, že některé orgány snědl a zbytek spláchl do záchodu. Mluví klidně, svých zvrhlých činů nelituje, dokonce si bez problémů vybaví jména většiny svých obětí. Jako první zabil čtyřletou holčičku. „Chtěl jsem sníst její játra, ale nebyla dobrá, okamžitě jsem se pozvracel,“ říká s chladnokrevným klidem lidská bestie.

Počet obětí brutálního řezníka ale zdaleka nemusí být konečný. Místní policie pohřešuje 38 lidí, z nichž většinu tvoří malé děti dělníků a řidičů rikš.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.