Trápí vás bolesti zad, vysoký tlak či dýchací potíže? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trápí vás bolesti zad, vysoký tlak či dýchací potíže?

 (VÍTKOVICE TOURS s.r.o.)

Hodiny strávené sezením u počítačů, televize, v automobilech, v kancelářích, školách a domácnostech způsobují lidskému tělu téměř katastrofu. Především bolesti zad, zkrácení svalů, následné problémy s cévami doprovázené bolestmi nohou a nemluvě o dalších potížích s dýcháním v důsledku dlouhodobého pobytu ve smogových oblastech, to vše můžeme zahrnout také pod pojem civilizační choroby.

Není náhodou, že přibývá operací páteře, srdce a kloubů, přibývá dýchacích potíží, vytrácí se obranyschopnost organizmu proti bakteriím a virům. Rovněž není náhodou, že organismus mnoha osob někdy nereaguje na dříve úspěšné léky, jako jsou např. některá antibiotika. Je to tím, že se čím dál více spokojujeme s léky proti bolesti a nedbáme na prevenci.


Právě pro Vás připravil největší český touroperátor na Jadran CK VÍTKOVICE TOURS pobyty v mimořádném prostředí chorvatského Jadranu, v přímořském městě Makarska v hotelu Biokovka. Zde jsou optimální podmínky pro Vaše uvolnění a vyčištění organismu. Cenově zvýhodněné 10denní autobusové zájezdy VÍTKOVICE TOURS jsou v termínech 31.5. – 9.6.2013 a 20.9.-29.9.2013 za 7.790,-Kč. V průběhu těchto pobytů za přítomnosti lékaře zjistíte, že je možné jednoduchými a účinnými návyky i prostředky vyvážit jak sedavý, tak i psychicky náročný způsob života, doprovázený chybnými stravovacími návyky a sami tak tělu pomoci.

Udělejte něco pro své zdraví, rezervujte ihned ZDE



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.