Osudný návrat z čarodějnic?! V audi jelo 6 lidí, 3 zemřeli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Osudný návrat z čarodějnic?! V audi jelo 6 lidí, 3 zemřeli!

Takhle dopadla audina po nehodě
Takhle dopadla audina po nehodě (Foto Aha!)

Na letošní čarodějnice jen tak nezapomenou obyvatelé Vestce u Prahy. Ve středu ráno tam zemřeli tři lidé poté, co řidič vozu Audi A6 sjel do požární nádrže. V autě cestovalo šest osob, tři zranění byli převezeni do nemocnice. Na místo havárie si přitom místní už dlouho stěžují, pravidelně se tam totiž stávají dopravní nehody!

Šofér audi jel od Vestce směrem na Prahu a s největší pravděpodobností tak rychle, že přehlédl kruhový objezd, uprostřed kterého jsou požární nádrže. Auto nejdřív jednu nádrž přeskočilo, na její zadní straně předkem narazilo do zídky, obrátilo se přes střechu a spadlo do druhé nádrže. Po nárazu byl vůz tak zdemolovaný, že hasiči museli nejprve vystříhat plechy, aby se k tělům pasažérů dostali.

Na kruhový objezd si obyvatelé delší dobu stěžují. Je podle nich nepřehledný a každou chvíli tam někdo nabourá. Do včerejška se sčítali jen zranění, nyní už i mrtví.

V autě jelo celkem šest lidí, z toho tři zemřeli na místě zemřeli
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.