Vévodkyně Kate prozradila tajemství: Koupila modrý kočárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vévodkyně Kate prozradila tajemství: Koupila modrý kočárek!

Princ William a jeho Kate.
Princ William a jeho Kate. (Profimedia.cz)

Pořád se spekulovalo, že vévodkyně Kate (31) bude mít holčičku, ale když si teď koupila kočárek, nebyl to ten očekávaný růžový, ale modrý! To by znamenalo, že Kate princi Williamovi (30) porodí syna. A jmenovat by se měl George, tedy Jiří – po pradědečkovi!

Do porodu zbývají už jen tři měsíce a celá Británie žije v očekávání dítěte, které bude jednou vládnout Spojenému království. Ihned se provalilo, že si Kate koupila kočárek značky Bugaboo za 30 000 Kč a k němu pak i košík na miminko za 9000 korun. Pokud se Kate opravdu narodí chlapec, vládl by pak Británii jednou jako Jiří VII.

Urozený pár však nadále tvrdí, že pohlaví potomka nezná a až do porodu ani znát nechce. Jinak byla nastávající maminka v pohodě až do chvíle, kdy někdo z jejího okolí prozradil, že chce rodit v porodnici v Readingu, kde sama přišla na svět. To poněkud rozladilo královskou rodinu, která už pod dohledem královny Alžběty II. (87) vybrala nemocnici svaté Marie v Paddingtonu, kde pro změnu poprvé zakřičeli na svět princové William i Harry (29).

„Kate chce být po porodu u rodičů a nechce k nim jezdit až z Paddingtonu,“ říká přítel rodiny s tím, že princezna hodlá u rodičů strávit prvních šest týdnů. Jenže představa, že by dítě celé týdny zůstávalo daleko od královské rodiny je pro dvůr nepřijatelná. Na čem se příbuzní dohodli ale uvidíme nejspíš až v létě...



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.