Policistka se zastřelila v kanceláři! Rodina tvrdí: Martinu k sebevraždě dohnal její šéf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Policistka se zastřelila v kanceláři! Rodina tvrdí: Martinu k sebevraždě dohnal její šéf!

Policista odchází od soudu. Za obtěžování byl zatím potrestán jen srážkou z platu.
Policista odchází od soudu. Za obtěžování byl zatím potrestán jen srážkou z platu. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Sexuální obtěžování, ponižování, výhrůžky. To údajně dohnalo k sebevraždě policistku Martinu O. (†29). Zastřelila se služební pistolí v červenci 2010. Major Petr B., který je údajně za smrt zodpovědný, si u soudu schovával tvář.

Policistku údajně nejdříve ponižoval, pak si začali milenecký poměr. Když se s ním Martina rozešla, jeho chování se zhoršilo. „Já se hrozně snažila, jenže B. byl hrozně zlý. Teď mám pocit bezmoci,“ napsala v dopise na rozloučenou.

Maminka Martiny chce nyní za smrt dcery odškodné 3 miliony korun od ministerstva vnitra. „Domníváme se, že k sebevraždě došlo v důsledku nezákonného chování majora B., včetně sexuálního obtěžování,“ řekl Aha! právní zástupce rodiny.


Přečtěte si
ssixx
27. 4. 2013 • 02:55

Tady vidíte, co psychopatů je u policie!? Zajímala by mne jeho kvalifikace, on na vedoucí funkci nemá! Asi měl za kamaráda Kubyceho nebo (ÍČKO), Ivánka L. Ti mu šli asi vzorem, chování mají stejné jako pan major! Co psychotesty, místo 5% srážka peněz? To raději né, co? To by se ukázala pravda, co je za póvl u policajtů, že? Jaké vedení i státu, takový policajti! Soudruzi, blil bych z vás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.