První těhotenské šaty princezny Kate: Vidíte, mám bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

První těhotenské šaty princezny Kate: Vidíte, mám bříško!

Kate Middleton
Kate Middleton (Profimedia.cz)

Narození britského následníka trůnu se pomalu blíží a nastávající maminka vévodkyně Kate (31) už si proto upravuje šatník.

Ještě donedávna sotva znatelné bříško se princezně pořádně vyklenulo a Kate si pořídila své první těhotenské šaty. Pro návštěvu londýnské National Portrait Gallery, kde visí i její ne úplně povedený portrét, si vybrala bledě modré koktejlky ve stylu 50. let upravené právě pro těhotné. První dítě prince Williama (30) a jeho manželky Kate se má narodit v červenci a podle neoficiálních zpráv to bude holčička. To jí ale nebude nic bránit v tom, aby se po svém otci jednou stala panovnicí Spojeného království...

Kate s bříškem

Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
28. 2. 2018 • 19:21

Ty vypadají pěkně, ale pro "obyčejnou" ženu jsou až moc společenské. Já si třeba objednala hned několik těhotenských šatů odtud - https://www.happymum.cz/0,tehotenske-saty.html Hlavně se mi na nich líbí to, že jsou uzpůsobené na kojení, takže se dají nosit ještě i několik měsíců po porodu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.