Dostal Boeing 737 do sklepa, teď tam létá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dostal Boeing 737 do sklepa, teď tam létá!

 (Zapakatel.cz)

Ptáte se jak se dá dostat takto velký přístroj do sklepa? Jasně, že to není Boeing, je to jen trenažér a jasně že na něm nelétá, ale dá se na něm trénovat! Dechberoucí kabina se spoustou knoflíků a budíků, komunikace s řídícím střediskem a posádkou – to všechno si vyzkoušíte na trase letu dlouhé 350 km!

Zkuste si pilotovat Boeing 737! Jasně, že ne na ostro - takového piráta nebes by tam asi profesionálové neviděli moc rádi, ale takový simulátor, dokonale kopíruje realitu a skutečné situace, do kterých se piloti můžou dostat! Naplánovat letový plán, po nastartování letadla rolování na dráhu a získání povolení ke startu, vzlet a následná pilotáž – to všechno a mnohem víc vás tady čeká!

Dříme ve vás Loeb nebo Schumi?

Řidičem formule na plný úvazek se už asi nestanete, ale vzpomínáte na časy, kdy jste si hráli s malými kopiemi těch nejdražších a nejlepších sportovních auťáků? Zkuste si být jeho řidičem a poznejte sílu koní pod kapotou! V dnešní době není vůbec problém projet se třeba v Porsche 911, Ferrari 430, Chevroletu Camaro SS, Lamborgini Gallardo nebo Hummeru H1!

Vznášejte se v oblacích!

Abyste se stali ještě teď kosmonautem nebo pilotem, to už taky asi nehrozí. Kolik kluků ale touží podívat se do kabiny dopravního letadla a proletět se pěkně vysoko nad zemí? Zkuste pilotování menšího letadla, nebo si udělat rychlý letecký kurz na sportovní letadlo, který zahrnuje 60 minut letu s certifikátem.

Pořádný zážitek je třeba spláchnout pořádným pitím!

A nakonec je po tom všem nejlepší sednout si večer do křesla a dát si skleničku něčeho ostřejšího – třeba karibského rumu Centenario. U skleničky pak můžete přemýšlet, jaký sen si splníte příště, protože pokud je to v lidských silách, určitě by sny neměly končit tím, že nad nimi mávnete rukou nebo se na ně zapomene. Život už tak je dost krátký a plný práce a starostí, občas je přece jen potřeba vypnout a zažít něco netradičního.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.