Matka podřízla dceru (†19): "Prokázala jsem jí službu!" řekla soudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka podřízla dceru (†19): "Prokázala jsem jí službu!" řekla soudu

„Věřím v jiné životy a dceři jsem pomohla,“ tvrdila soudu Marie S.
„Věřím v jiné životy a dceři jsem pomohla,“ tvrdila soudu Marie S. (Foto AHA! – Vlaďka Hradská)

Až 18 let vězení hrozí Marii S. (48) z Prahy. Ta loni v září prořízla své dceři Sandře (†19) hrdlo. Vražedkyně včera soudu tvrdila, že má esoterické schopnosti a dívce trpící depresemi tím jen prokázala službu.

Podle obžaloby matka svou dceru zabila třemi řeznými ranami ve stanu na Šumavě u obce Borová Lada. Prořízla jí hrdlo nožem s odlamovací čepelí, která se používá na koberce. Dívka byla v té chvíli bezvládná, protože v sobě měla plno silných antidepresiv a hypnotik. Jak z výpovědi vražedkyně vyplynulo, odjely obě ženy na Šumavu umřít. Z Prahy vyrazily poté, co tam prodaly byt a věci rozdaly.

„Chtěly jsme spolu odejít z pozemského světa. Já jsem už pak ale v sobě nenalezla sílu,“ řekla soudu žena, která se po hrůzném činu dvakrát řízla. Podle ní dceři pomohla a teď s ní často mluví. „Když ji teď vidím, tak se směje a je jí dobře, žije v lásce,“ řekla soudu.
Podle státního zástupce je žena za smrt dcery zodpovědná. Jak je to s jejím duševním stavem řeknou znalci, které soud vyslechne v pátek.


Autor:  hra

Přečtěte si
pelagie
16. 4. 2013 • 17:46

 magor ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.