Děsivé VIDEO: Opilec nechal psa viset na vodítku, když se výtah rozjel vzhůru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děsivé VIDEO: Opilec nechal psa viset na vodítku, když se výtah rozjel vzhůru!

Pes bojoval zoufale o svůj život.
Pes bojoval zoufale o svůj život. (Reprofoto Youtube.com)

Nešťastná náhoda, nebo lajdáctví? Děsivé video, které bylo zveřejněno až měsíc poté, co se drama odehrálo, hýbe světem. Je na něm bezpečnostní kamerou zachycený muž, který nastoupil do výtahu a psa, kterého měl na vodítku, nechal venku. Výtah se pak rozjel směrem vzhůru a nebohé zvíře zůstalo ve smrtící oprátce…

UPOZORŇUJEME, ŽE VIDEO OBSAHUJE DRASTICKÉ ZÁBĚRY!

Vše začalo jako obvykle. Páníček si došel pro svého čtyřnohého kamaráda a šel ho vyvenčit. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby muž nebyl namol opilý. Před výtahem se motal, a když se mu konečně povedlo nastoupit do výtahu, nechal zvíře nejprve dveřmi přivřít, aby pak nakonec na druhý pokus pes výtah opustil, zatím jeho pán zůstal uvnitř. Výtah se vydal směrem vzhůru, ale zvíře bylo stále na vodítku! Začal jeho boj o život!

Pes se zoufale snažil uvolnit z obojku, ale výtah už vodítko sevřel a zvířeti brzy začaly docházet síly. Šílené je i to, že kolem prošlo hned několik lidí, kteří se ale zvířeti nijak nepokusili pomoct, ale většinou utekli. Možná se báli, že by je bolestí šílené zvíře mohlo pokousat. Nakonec se objevil až majitel zvířete, který seběhl po schodech dolů do patra, kde jeho pes už bezvládně visel. Náhle střízlivý muž psa nadzvedl a jiný muž přeřízl vodítko. Podle informací majitele pes nakonec přežil, byť podle videa se po uvolnění ze smrtící oprátky jen bezvládně sesunul k zemi. Zda byl majitel zvířete obviněn z týrání zvířete, není známo.

POHLED Z VÝTAHU:

Video, která se nyní šíří po celé planetě, by mělo být bráno jako důrazné varování pro všechny majitele psů, aby se dostatečně svým mazlíčkům věnovali. 

Přečtěte si
britva
15. 4. 2013 • 19:48

kua, všude samá kamera. celej svět je prošpikovanej kamerama a už ani na hajzzlu nemáte jistotu, že vás někdo nesleduje a pak vás nešoupne na youtube jak seerete

majojo
15. 4. 2013 • 17:07

 Doporučuji nechat to na chvíli vyzkoušet páníčka. Kdyby zůstal bezvládně viset na oprátce, ani by to nevadilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.