Robotický vysavač nebo tyčový mixér za 1 SMS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Robotický vysavač nebo tyčový mixér za 1 SMS!

Královna plesu rozdává ceny i pro hlasující.
Královna plesu rozdává ceny i pro hlasující. (Koláž Ahaonline.cz)

V pondělí v pravé poledne začalo Velké finále soutěže Královna plesu. V něm hledáme nejkrásnější dívku či ženu v plesových šatech a nejpohlednější pár. Rozhodují SMS hlasy čtenářů, pro které jsou připraveny také velmi atraktivní ceny!

Do finále postoupilo ze čtyř kol, kdy se hlasovala na internetu, 20 fotografií dívek a 20 fotografií párů. Ceny za více než 60 000 korun si rozdělí tři nejúspěšnější snímky z každé kategorie. Ale pozor! Vyhrávají také hlasující! Pro ně jsou připraveny tři robotické vysavače a dva tyčové mixéry. Pokud se tedy trefíte do správného pořadí, získáte za jedinou SMS užitečného domácího pomocníka! Kompletní pravidla hlasování najdete ZDE.

HLASUJTE ZDE!

Finálové SMS hlasování trvá do 27. března, kdy bude v pravé poledne ukončeno. Následně se dozvíme nejen to, kdo se stal letošní Královnou plesu a odnese si šaty a šperky od návrhářky Lucie Markové, ale také jména nejsympatičtějšího páru a také to, kdo z hlasujících dostane robotický vysavač nebo tyčový mixér. Tak pojďte do toho! Hlasujte ZDE!

Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.