Čtenáři Aha!, smekáme před vámi! Týrané fence Rosi jste poslali 440 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Čtenáři Aha!, smekáme před vámi! Týrané fence Rosi jste poslali 440 tisíc!

Fenka po zákroku.
Fenka po zákroku. (Jitka Pecharová, Útulek Chrudim)

Čtenáři Aha! mají velké srdce! Bezmála 440 tisíc korun poslali během čtyř dnů do sbírky na týranou fenku německého ovčáka Rosi (3) do útulku v Chrudimi.

Lidé ji našli v poli u Rosic na skládce odpadu vyhublou a s přiškrceným krkem, kolem kterého měla spletenec kabelů a kusu lana. S »obojkem« musela trpět několik měsíců. Dráty měla vrostlé až do masa a rána hnisala. Teď se zotavuje. Kdo fence ublížil, není zatím jasné.



Přečtěte si
tenerife
16. 3. 2013 • 13:21

Paní Ivko,to samé mě hned napadlo, mě je těch lidí také moc líto,ale většinou si za to mohou sami, jeden můj kolega také tak skončil/alkohol, absence v práci, spousta půjček a následný vyhazov z práce/. Když ho pak s tou partou věčně opilých lidí, kteří obtěžují okolí žebráním o drobásky jak říkají vidím, je mi vždy mizerně. Oni si pomoci nějak mohou, ale chudák pejsek, který je týraný ne. Máte můj odiv, za to co jste pro Rossi udělala.

ivkanatka
16. 3. 2013 • 10:17

Taky jsem částečně invalidní, je mi 57 let a už přes rok bez práce a přesto jsem na toho pejska peníze poslala. Nepíši to proto, abych se chlubila, to vůbec ne. Taky mi vadí bezdomovci, kteří umrzají venku, ale ruku na srdce, když vidím, jak popíjí celý den " čúčo ", tak si říkám, že kdyby šli třeba jen zametat chodníky, tak si vydělají na azylové bydlení. Všichni nejsou stejní, ale pokud se mohou od rána opíjet, tak mají za co a tím pádem je nelituji. Lituji ty, kteří se o sebe postarat nemohou, ač by chtěli, a v tom je mezi nimi velký rozdíl !!!! Někteří, ač by mohli v azylovém domě žít, tak vám řeknou, že tam nepůjdou, protože tam nesmí přijít opilí !!!

lepabrena
15. 3. 2013 • 22:22

že jste muž ve věku do 45 let, zcela zdravý, se znalostí anglického jazyka slovem a písmem, diplomem s vysoké školy a řidičákem nejméně skupiny B a žijete buď v Brně nebo v Praze- ti ostatní mají prostě smůlu. A i v Praze se můžete podívat na rozvaliny kdysi - do roku 1990 prosperujících podniků- namátkou- čokoládová hvězda Orion Modřany - vyvážela do celého světa- než ji převzala za 1 Kč firma Nestlé, Chirana- zubařská křesla, rentgeny a další lékařské přístroje- vývoz do celého světa- též prodáno za 1 Kč, lihovar Zlíchov- totéž, cukrovar-totéž, Léčiva Praha- totéž, Modřanské strojírny- totéž, Českomoravská Kolben Daněk- totéž- a takhle by se dalo dlouho pokračovat. A ve věku 50+ a navíc invalidní jste bez jakékoliv šance.

lepabrena
15. 3. 2013 • 18:08

ale více by mě potěšilo, kdyby se sehnaly peníze na bydlení bezdomovců, aby v zimě neumírali mrazy na zastávkách veřejné dopravy anebo nemuseli spát pod mosty, ve stanech a zemljankách i na území hl. m. Prahy. Jsem z Prahy a je to zde velký problém- nejen z hlediska bezpečnosti, ale i hygienického- tito lidé mají většinou žloutenky typu A,B,C a v některých případech i TBC- což pochopitelně přenášejí- hlavně ve veřejných dopravních prostředcích mezi ostatní populaci - a to se nejedná o šmahem o narkomany a alkoholiky- prostě nebyli schopni z důvodu ztráty zdraví- a následně zaměstnání, exekuce či zvýšení nájmu v případě invalidních důchodců platit nájem za byt.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.