Bratři z Písecka: Deset let znásilňovali sestru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bratři z Písecka: Deset let znásilňovali sestru!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Petr Podroušek )

Snažili se vzbudit dojem, že pomáhají postižené sestře (49), přitom ji bratři (57 a 44) z Písecka nejméně deset let znásilňovali! Mladší z mužů přitom trvale pobývá v zařízení pro duševně choré a sestru zneužíval v době vycházek.

Muži ženě navíc vyhrožovali násilím a ta se jich tak bála, že nic neoznámila. Vše vyšlo najevo kvůli jiné kauze. „Jeden její bratr údajně napadnul psa své sestry, kterého zranil a částečně ho zakopal. Zubožené zvíře vyprostil svědek až o pár dní později. Veterinář již nemohl pomocia pes byl utracen,“ popsala děsivý čin policejní mluvčí Kamila Čuřánová Ingrišová.

Sourozenci žili původně spolu. Mladší muž byl časem umístěn do ústavu a za sourozenci dojížděl při vycházkách. Zdrcená žena nebyla při výslechu schopna přesně říci, jak dlouho ji bratři znásilňovali. Je tedy možné, že začali daleko dříve, než před deseti lety.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.