Královnu plesu ovládla modrá! Obléklo ji 8 z 10 finalistek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Královnu plesu ovládla modrá! Obléklo ji 8 z 10 finalistek!

Finalisté, kteří postoupili z třetího kola internetového hlasování.
Finalisté, kteří postoupili z třetího kola internetového hlasování. (Ahaonline.cz)

Jaká je barva letošní plesové sezóny? Při pohledu na finalisty třetího kola internetového hlasování soutěže Královna plesu je to jasné – modrá!

Už brzy nás čeká Velké finále, které rozhodne o tom, kdo se stane Královnou plesu a kdo zvítězí v kategorii Dvojice. Svými hlasy nicméně stále můžete zamíchat pořadím a rozhodnout, kdo se jako poslední prosmýkne do boje o ceny za více než 60 tisíc korun.

HLASOVAT MŮŽETE ZDE!


Třetí kolo internetového hlasování bylo překvapivé v mnoha směrech. Do čela se totiž zcela nečekaně prodraly snímky, které v předchozích dvou kolech příliš nebodovaly, nebo se naopak v soutěži objevily na poslední chvíli a dokázaly i za několik málo dnů získat dostatečný počet bodů. Druhým překvapením byla barva šatů soutěžících. Na osmi z deseti postupujících snímků jsou krásky v modrém! Jak se zdá, tahle barva by mohla být receptem k úspěchu.

Právě probíhá poslední kolo internetového hlasování, které určí posledních pět postupujcícíh z každé kategorie. Pak už nás čeká jen finálová bitva o ceny za více než 60 tisíc korun.





Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.