Soutěž Královna plesu trhá rekordy! Tato fotka získala 9474 hlasů za týden | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soutěž Královna plesu trhá rekordy! Tato fotka získala 9474 hlasů za týden

Finalisté, kteří postoupili z druhého kola internetového hlasování.
Finalisté, kteří postoupili z druhého kola internetového hlasování. (Ahaonline.cz)

Druhé kolo internetového hlasování v soutěži Královna plesu, ve kterém se hledá nejkrásnější dívka v plesových šatech a nejsympatičtější pár, přineslo nejen další postupující do velkého finále, ale také nevídaný rekord. Vítězný snímek dostal za jediný týden 9474 hlasů!

Snímek dívky Suzan se postaral v kategorii Královna o senzaci vysokým počtem hlasů, v kategorii Dvojice zase jednomu z párů uniklo finále rekordně nízkým rozdílem. O pouhé dva hlasy! Pár, který zůstal před branami finále, ale může bojovat ještě v třetím, případně čtvrtém kole internetového hlasování a získat postup do velkého finále, kde rozhodnout SMS hlasy. Stále je totiž možné se do soutěže přihlásit a bojovat o ceny za více než 60 tisíc korun. A pozor, ceny vyhrávají i hlasující!

Co bude dál?
Začalo třetí kolo internetového hlasování, ve kterém už nejsou fotografie, které postoupily do Velkého finále. Body všech nepostupujících fotografií byly vymazány, a tak i snímky, které dosud nenasbíraly tolik bodů, mají se všemi ostatními soutěžními snímky stejnou startovací pozici.

Stále je možné se přihlásit
Stále je možné přihlásit další soutěžní fotografie. Třetí kolo je totiž na samém začátku a jak ukázala předchozí kola, postoupit mohou i snímky přihlášené později. Navíc nás čeká ještě čtvrté kolo, do kterého všechny snímky opět budou mít stejnou startovní pozici. Přihlásit se můžete ZDE.

 Jak zvýšit své šance?
Jednou z cest je tzv. TOPování. To znamená, že pomocí SMS zviditelníte svou fotografii na předních pozicích. Další možností je služba FOTO+, díky které můžete ke svému profilu přidat další fotografie a hlasující tak pobídnout k tomu, aby právě vám dali svůj hlas. Velmi populární a účinnou možností je pak využití Facebooku. U každé fotografie najdete facebookovské tlačítko, pomocí kterého dáte svým přátelům a známým dát vědět, kde a jak vám mají dát svůj hlas. Čím větší počet svých přátel na Facebooku pak přimějete, aby sdíleli tento odkaz na svém profilu, tím více lidí se dozví, kde pro vás mohou hlasovat. Podrobný návod najdete ZDE.

 



Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.