Čiperka Klaus: Do inaugurace se nezastaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čiperka Klaus: Do inaugurace se nezastaví!

Klaus s Gašparovičem se těší na středu. Předají si vyznamenání.
Klaus s Gašparovičem se těší na středu. Předají si vyznamenání. (ČTK)

To bude div, jestli se vyspí! Dosluhující prezident Václav Klaus (71) se zřejmě rozhodl, že využije každou minutu z těch pár dní, které se mu na Hradě už odpočítávají. Do pátku, kdy »žezlo« převezme Miloš Zeman (68, SPOZ), se chce pochlubit s novou knížkou, vyznamenat svůj slovenský protějšek, pronést zásadní projev…

Včera v Masarykově knihovně Pražského hradu představil svoji poslední prezidentskou knihu Rok desátý. V ní upozorňuje na své úspěchy (co kdyby si jich nikdo nevšiml), ale také vypořádává s kritiky.


Ve středu ho čeká velký rozhovor pro Českou televizi. Bude zřejmě o tomtéž, co kniha. V tentýž den ještě zajede do brněnské vily Tugendhat, kde se setká se slovenskou hlavou státu Ivanem Gašparovičem (65). Navzájem si předají nejvyšší státní vyznamenání.
To čtvrtek bude jeho den D v tom truchlivém závěrečném období na výsluní. Pronese v přímém vysílání ČT projev k závěru svého druhého období ve funkci prezidenta. Co čekat jiného, než že v něm upozorní na své úspěchy a vypořádá s kritiky.


Od pátku už si bude muset zvykat, že Pane prezidente neříkají jemu, ale Zemanovi.


Autor:  ex

Přečtěte si
marmat
6. 3. 2013 • 10:21

Každý den nějaký provokativní (samolibý) kousek ... ŽE BY ZŮSTAL CELÝ ČTVRTEK BEZ SKANDÁLU,skandálku a JÁJOVÁNÍ ??? Vyloučeno ! Těšme se, co nám čtvrtek přinese

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.