Shizofrenik plánoval vraždu svého psychiatra: Už je v cele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Shizofrenik plánoval vraždu svého psychiatra: Už je v cele!

Fotografie
Fotografie (internal)

Obyvatelé Děčínska mohou po dvou měsících klidně spát! Policie v noci na sobotu dopadla ozbrojeného schizofrenika Jindřicha Jetmara (47), po kterém v děčínských lesích pátrala od ledna. Chystal prý vraždu svého psychiatra a střílel po lidech!

Kriminalisté před ním varovali veřejnost, protože byl v armádě a uměl zacházet se zbraněmi. Navíc svou duševní nemoc neléčil, byl ozbrojený a jeho reakce byly nepředvídatelné.

V lednu dokonce vystřelil po lesní stráži, která ho »překvapila« v chatě myslivců uprostřed národního parku České Švýcarsko. Je také podezřelý z přípravy vraždy svého psychiatra.

Tip, kde se ozbrojený schizofrenik ukrývá, dostala policie od svědků, podle nichž Jetmar vykrádal rekreační chaty. „Policisté obklíčili dva objekty v okolí obcí Janov a Růžová. V jednom z nich se hledaného podařilo zadržet,“ popsala policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Jetmar nyní sedí v cele předběžného zadržení. Policii unikal půl roku.

Autor:  bk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.