Školní bitka skončila tragédií: Lukáš (12) přišel o ledvinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Školní bitka skončila tragédií: Lukáš (12) přišel o ledvinu!

Most Tady na plácku u školy starší žák málem ubil mladšího /dìtem pásku pøes oèi
Most Tady na plácku u školy starší žák málem ubil mladšího /dìtem pásku pøes oèi (Helena Lacinová)

Mafiánské způsoby na základní škole v Mostě! Ty nejspíš stojí za těžkým ublížením na zdraví žáka 6. třídy Lukáše (12). Kluk po surovém napadení spolužákem Lubošem (14) před školou přišel o ledvinu. Kdyby nezakročila učitelka, starší by zřejmě mladšího chlapce ubil.

Agresora si jako mlátičku údajně »najal« další kluk ze školy. „Pavel si u Luboše objednal, aby zbil Lukáše. Ten si na něj počkal po vyučování,“ řekla včera dívka, která všechny aktéry zná. Důvod »objednávky« však neví. Napadeného hocha z plácku u školy odvezla záchranka rovnou na operační sál, kde mu museli lékaři odstranit ledvinu.

„Je dobře, že zakročila paní učitelka, i když to nebylo na půdě školy,“ potvrdil včera její ředitel Josef Forman, kde se útok odehrál. Záležitost označil za ojedinělou. „Uděláme všechno proto, aby se podobná záležitost neopakovala,“ dodal.

Agresivní Luboš po incidentu skončil v diagnostickém ústavu. „Včera ho odvezl soudní vykonavatel. Myslím, že ani nechápal, co způsobil. Není ten, co vyvolával rvačky,“ řekla na adresu rváče Marcela Stütz, ředitelka mosteckého dětského domova, kde kluk vyrůstá. Do školy se už nejspíš nevrátí. Policisté případ vyšetřují jako těžkou újmu na zdraví. S ohledem na věk však nemůže být nikdo obviněn ani potrestán!

Přečtěte si
dablik350
2. 3. 2013 • 20:19

tak to je hruza,clovek aby mel strach pustit deti aj do skoly a porad si ty parazity budeme hyckat, aby jsme nahodou nebyli pokarani EU,pokud se s tim nezacne nic delat,tak za chvili nas převalcuji,protoze oni jsou jak krysy a neustale se rozmnozuji,ale maloktery dela a jenom na nas parazituji, kdyby jsme se vsichni chovali jak tito čmoudi ,tak do tech jejich vecne natazenych rokou by nebylo co dat akorat tak nas..rat

anezat
2. 3. 2013 • 10:51

zadnice
2. 3. 2013 • 10:14

ČR je velice nebezpečná společnost a dle našich "zákonů" je ten grázlík nevinný a nic se mu nesmí stát, nesmí být zveřejněn atrestán!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.