S bedýnkou je konec: Vaše kočka bude chodit na WC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

S bedýnkou je konec: Vaše kočka bude chodit na WC!

Horní prkénko, které kočka v míse vidí, je naplněné pískem. Musí co nejvíce připomínat místo, kam byla běžně zvyklá chodit.
Horní prkénko, které kočka v míse vidí, je naplněné pískem. Musí co nejvíce připomínat místo, kam byla běžně zvyklá chodit. (Foto Profimedia.cz, ara)

 Luxusní bydlení, vybrané lahůdky, slušivé oblečky – to všechno už tu bylo. Nakonec ale musela vaše kočka zpět do bedýnky, aby tam vykonala potřebu. Tak s tím je teď konec! Čtyři celkem obyčejné kusy plastu umožní mazlíčkovi ulevit si na stejném místě jako jeho majitelé, na normální záchodové míse.

Je to jednoduché. Do záchodové mísy se vloží tři kusy plastu, které jednak ochrání WC před znečištěním, jednak zabrání kočce, aby do mísy spadla. Horní kryt se naplní pískem, aby kočce připomínal její bedýnku. Ten poslední se uloží na prkénko a pak už je jen třeba kočku naučit »chodit na záchod«.

Což by neměl být problém. Pokud se kdysi naučila na písek v bedně, zvykne si i na nové místo. Pro lehčí trénink lze pro začátek kryt s pískem postavit před WC a až po pár dnech ho dát na záchodovou mísu. V obchodech je novinka k dostání zatím jen ve Velké Británii a ve Spojených státech, pro ostatní zájemce pak přes internetové obchody.





Autor:  pk

Přečtěte si
uh.inzert@seznam.cz
22. 5. 2019 • 20:00

Naše na náš záchod nechodí Ale pořídili jsme jim právě samočistící toaletu CatGenií a nic pohodlnějšího, jak pro kočku či pro majitele není. Kočka je neustále v čistotě - což se mi líbí nejvíce. Nastavila jsem totiž aktivaci kočkou, aby se toaleta čistila po každém spláchnutí. Já nevynáším bobky, nekupuji stelivo, neřeším zápach ani prach...

mrak.blank...@...
17. 1. 2019 • 13:40

Za mě je tedy lepší si trošku připlatit a máte doma samočistící automatickou toaletu, která je bez starostí. Já pořídila CatGenií a jsem spokojená. Nic nesmrdí, nemusím řešit několikrát za den čištění a vynášení hovínek, nikde není prach z kočkolitu a nemusím jej neustále kupovat.

Lenina115
22. 9. 2016 • 10:54

máme teda doma kočičí toaletu, která automaticky čistí. Takže vše bez práce. možná více informací vám napoví přímo na stránkách toaletky catgenie.cz

allegra17
4. 3. 2013 • 15:58

v čem je smysl té inovace, je přece jendno jestli kočka chodí na bedýnku nebo na WC s pískem, když uklízet se musí oboje (přičemž uklízet bedýnku mi přijde snad i jednodušší)?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.