»Sáli« naftu z potrubí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Sáli« naftu z potrubí!

V této dodávce naftu odváželi.
V této dodávce naftu odváželi. (Jana Ulrichov)

Jako »upíři« vysávali naftu rovnou z potrubí Čepra vedoucího z Litvínova do Kralup dva muži (30, 47) z Litoměřicka. Včera je zadržela policie.

Zloději si u Malého Března na Mostecku pronajali objekt na okraji průmyslového areálu a naftu čerpali 750 metrů zakopanou vysokotlakou hadicí pod zemí. V domku u plotu měli barely, do kterých naftu z navrtaného potrubí čerpali. „Policie uvnitř budovy našla dodávku, která byla speciálně upravena na odvoz barelů o kapacitě 2000 litrů. Ve vozidle byly již připraveny dva plné kontejnery k odvozu. V objektu stály další čtyři kontejnery,“ uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Jednoho muže policie zadržela na místě činu, v jeho autě našla 70 tisíc Kč, druhého zatkla v místě bydliště. „Kolik toho odčerpali, nevíme. Sledovali i tlak plynu. Šlo jim o to, aby se jeho poklesem neprozradili,“uvedl kriminalista Petr Hasenöhrl.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.