OBRAZEM: Královna plesu zná první finalisty! Stále se můžete přihlásit, šance rostou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

OBRAZEM: Královna plesu zná první finalisty! Stále se můžete přihlásit, šance rostou!

Finalisté, kteří postoupili z prvního kola internetového hlasování.
Finalisté, kteří postoupili z prvního kola internetového hlasování. (Ahaonline.cz)

Dnes v pravé poledne bylo ukončeno první hlasovací kolo soutěže Královna plesu. A hned začalo kolo druhé! Známe tak prvních pět dívek v kategorii Královna a pět párů z kategorie Dvojice, se kterými se setkáme ve Velkém finále. Už za týden se k nim pak přidají postupující z 2. kola internetového hlasování.

První kolo internetového hlasování bylo na bohaté jak na počet přihlášených fotografií, tak na počet hlasů. Neúspěšnější fotografie z kategorie Královna získala neuvěřitelných 6915 hlasů, nejoblíbenější dvojice posbírala 5671 hlasů. Pět fotografií z každé kategorie si zajistilo přímý postup do Velkého finále.

Co bude dál?
Začalo druhé kolo internetového hlasování, ve kterém už nejsou fotografie, které postoupily do Velkého finále. Body všech nepostupujících fotografií byly vymazány, a tak i snímky, které dosud nenasbíraly tolik bodů, mají se všemi ostatními soutěžními snímky stejnou startovací pozici.

Stále je možné se přihlásit
Stále je možné přihlásit další soutěžní fotografie. Druhé kolo je totiž na samém začátku a jak ukázalo už první kolo, postoupit mohou i snímky přihlášené později. Navíc nás čeká ještě třetí a čtvrté kolo, do kterého všechny snímky opět budou mít stejnou startovní pozici. Přihlásit se můžete ZDE.

Jak zvýšit své šance?
Jednou z cest je tzv. TOPování. To znamená, že pomocí SMS zviditelníte svou fotografii na předních pozicích. Další možností je služba FOTO+, díky které můžete ke svému profilu přidat další fotografie a hlasující tak pobídnout k tomu, aby právě vám dali svůj hlas. Velmi populární a účinnou možností je pak využití Facebooku. U každé fotografie najdete facebookovské tlačítko, pomocí kterého dáte svým přátelům a známým dát vědět, kde a jak vám mají dát svůj hlas. Čím větší počet svých přátel na Facebooku pak přimějete, aby sdíleli tento odkaz na svém profilu, tím více lidí se dozví, kde pro vás mohou hlasovat. Podrobný návod najdete ZDE.



Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.