Nepovedená sebevražda: Mladík skočil pod vlak! Odešel ale po svých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nepovedená sebevražda: Mladík skočil pod vlak! Odešel ale po svých!

Neuvěřitelné! Skočil pod kola vlaku a přežil. (Ilustrační foto)
Neuvěřitelné! Skočil pod kola vlaku a přežil. (Ilustrační foto) (ČTK – Josef Vostárek)

Neuvěřitelné! Pod nákladní  vlakem skočil v Golčově Jeníkově na Havlíčkobrodsku mladý muž. Chtěl spáchat sebevraždu. Když však strojvedoucí soupravu zastavil, naskytla se mu šokující podívaná. Sebevrah odcházel od vlaku po svých.

K podivnému pokusu o sebevraždu došlo na železničním přejezdu nedaleko nádraží. „Případ nahlásil tamní výpravčí,“ informovala Aha! mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.

Než záchranáři a policisté dorazili na místo, mladík zmizel. Muži zákona ho objevili až po chvíli, jak posílá své bývalé přítelkyni sms zprávu, že se mu sebevražda nepovedla. Vyvázl totiž jen s lehkým zraněním ruky. „Byl ve velmi špatném psychickém stavu a tak jsme jej předali do péče zdravotníků,“ uvedla policejní mluvčí.

Mladý muž  (24) se den před tím údajně rozešel se svou dívkou. Neuváženým skokem pod vlak chtěl jejich vztah definitivně ukončit.

Autor:  čad

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.