Výbuch ve Frenštátě: Podivné styky Antonína B. s renomovaným soudcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Výbuch ve Frenštátě: Podivné styky Antonína B. s renomovaným soudcem!

Tragický výbuch ve Frenštátě pod Radhoštěm si vyžádal šest obětí.
Tragický výbuch ve Frenštátě pod Radhoštěm si vyžádal šest obětí.  (Foto Aha! – Slávka Červená, ČTK/Petr Sznapka)

Šest mrtvých si už vyžádal výbuch ve Frenštátě. Policie včera potvrdila, že poslední obětí se stala žena (†60)  z horního patra. S ní zemřela její dcera, vrah Antonín B.  a tři děti. Dva popálení leží v nemocnici v kritickém stavu.

Nedělní Aha! má informace, že Antonín B. (†57) měl nejen zvláštní zájmy, ale také zajímavé známosti. Dobře se znal i se soudcem Miloslavem Studničkou (†64). Ten mimo jiné rozdal tvrdé tresty žhářům z Vítkova. Loni ale zemřel za podivných okolností, poté ho sežrali vlastní psi.

„Kriminalistům se dodnes jeho smrt nepodařilo objasnit, stále čekají na znalecké posudky,“ řekla policejní mluvčí Gabriela Holčáková Jak jsme zjistili, Antonín B. měl živnost na výrobu zámků a kování a pro soudce dělal bránu a branku k jeho domku. „Dělal mu bránu na jeho přání tak, aby ji nemohl nikdo přelézt. Se soudcem ale také často rozebírali podivné věci. Často hovořili i o smrti a Antonín B. mi jednou povídal, že by nedivil, kdyby si Studnička sáhl na
život,“ prozradil Blesku známý Antonína B.

Miloslav Studnička


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.