Tip na výlet: Inaugurace prezidenta s gulášem a párky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tip na výlet: Inaugurace prezidenta s gulášem a párky!

Využijí pořadatelé k rozvozu i legendární zemáky?
Využijí pořadatelé k rozvozu i legendární zemáky? (Aha! - Petr Merta)

Nemáte ještě plán na 8. března a chtěli byste si udělat zdarma výlet do Prahy? Pak se nahlaste do některého z autobusů, které budou svážet příznivce Miloše Zemana (68, SPOZ) na inauguraci prezidenta. A pokud budete hezky tleskat a skandovat, dostanete i guláš, párky a horký čaj. Hlava státu přece své věrné fanoušky nenechá hladovět a mrznout.

A jaký pro vás bude připravený program? V deset hodin začne ve Vladislavském sále společná schůze sněmovny a Senátu. U složení slibu bude sekundovat přibližně pět set hostů. Pozvána byla i manželka bývalé hlavy státu Dagmar Havlová (59), zúčastní se také dosluhující prezident Václav Klaus (71). Po inauguraci proběhne vojenská přehlídka na nádvoří Hradu, poté se Zeman v katedrále svatého Víta se pokloní památce svatého Václava. Tam ale pro vás není místo.


Účastníci z lidu budou totiž obřad sledovat na velkoplošných obrazovkách na Hradčanském náměstí. Tam bude i pohoštění, které zajistí přímo hradní kuchaři.

Malá rada: Nekombinujte guláš s horkým čajem. U jedinců se slabším žaludkem by to mohlo způsobit, že inauguraci místo ve skandujícím davu stráví někde úplně jinde…

Miloš Zeman

Přečtěte si
8bc5
23. 2. 2013 • 20:51

Děkuji Blesku za informaci.Guláš ani párky nemusím ale věřím,že pisatel tohoto článku nás bude informovat o všem i otom co se vůbec nestalo.Když pijem víno věřím i článkům v Blesku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.