Týraná manželka masového vraha z Frenštátu: Moc se omlouvám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Týraná manželka masového vraha z Frenštátu: Moc se omlouvám...

(ilustrační foto)
(ilustrační foto) (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Manželka masového vraha! S takovým cejchem teď bude muset žít žena šíleného Antonína B. (†57) z Frenštátu pod Radhoštěm Ruth B. (57).

Před nenávistí lidí z okolí utekla vdova po zabijákovi ke své mamince Josefě. „Moc se omlouvám, ale nechci o tom mluvit. Nevím, co se stalo a není snadné něco říct,“ řekla pouze skrz dveře garsonky v domě s pečovatelskou službou.


Ve chvíli tragédie Ruth v domě hrůzy nebyla. Někteří její známí ji označují jako tichou a hodnou ženu, která trpělivě snášela šílené výlevy svého muže. „Trpěla vedle něho. Říkají to všichni. Přivydělávala si jako švadlena a taky roznášela letáky. Měli spolu syna a krásnou dceru,“ prozradila jedna ze sousedek.

Její maminka dodala, že to, co se stalo, je hrozné neštěstí. „Nikdy jsem lidem neříkala nic o vztahu mé dcery a zetě. Nic na tom měnit nebudu. Zetě jsem snášela a snažila jsem se jim pomoci, jak to šlo,“ řekla.


Zoufalství své sestřenice Ruth popsal Aha! i Petr Havlát: „Pochopte, že s celou věcí nemá moje sestřenice co dělat. Je na tom nyní dost špatně. Ale rozhodně připravíme prohlášení, ve kterém se k celé tragédii vyjádříme.“

Přečtěte si
peterwilliams
23. 2. 2013 • 06:46

vždyt ho syn chválil a ona před tím taky

henes
22. 2. 2013 • 09:08

Přesně tak nevím proč jí nezablokovali,její chlísty jsou všude. Dementní osoba která snad ani za to nemůže...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.