Milan J. měl sex devětkrát týdně: A ještě znásilnil dceru Elišku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milan J. měl sex devětkrát týdně: A ještě znásilnil dceru Elišku!

Milan J. včera před soudem.
Milan J. včera před soudem.  (Petr Podroušek )

Jak na něj přišly sexuální choutky, užíval si Milan J. (44) s manželkou Evou J. či milenkou Monikou B.. S oběma bydlel pod jednou střechou v malém rodinném domku nedaleko Brna. To mu ale nestačilo a přesně před rokem začal znásilňovat i dceru Elišku (17). Včera ho soud potrestal devíti lety vězení.

Lásku mu dobrovolně a rády poskytovaly milenka, s níž a jejími dětmi žil v patře domu, nebo manželka, která zase s dětmi žila v přízemí. Jak začala dospívat dcera Eliška, dostal několikrát trestaný alkoholik chuť svůj harém rozšířit. Jeho sexuální nenasytnost odnesla i ona. Loni v průběhu dvou měsíců ji čtyřikrát znásilnil a měl jí vyhrožovat dokonce i pistolí.


Při soudním přelíčení Milan J. odmítl dceřinu výpověď a požadoval, aby vypovídala před ním a koukala mu do očí. To ale soudce odmítl. Eliška utrpěla velké trauma a rozvinula se u ní psychická porucha, k soudu tak nemusela. Milan J. proto odmítl stát před soudem také. „Když tady není dcera, nemám jak prokázat svoji nevinu,“ řekl včera u soudu a po těchto slovech putoval zpátky do vazební věznice. Následně byl odsouzen na 9 roků do vězení se zvýšenou ostrahou.

Přečtěte si
kacatko132
23. 2. 2013 • 14:51

Chtěla bych vidět to její postrauma,člověk ktetej je znásilněnej doopravdy jak říká ona by s chutí tomu dotyčnému co to udělal do oči vpálil to co si o něm myslí.Psychycké trauma má akorád s toho jak křivě obvinila chlapa kterej se o ní celý život staral a ona akorád nerespektovala co po ní rodiče chtěli.Ale pěknej hnus jak se mu pomstila.\\\\\\\\\místo toho aby jste stíhali ti co za to nemůžou by jste si měli posvítit na tu chudinku malou posstraumatickou.Proč neštouráte do jejího soukromí,proč se nezajímáte jak je na tom duševně když ale nic jde vidět že je lepší ubližovat jiným dokola než přímo dotyčným co se tohoto případu přímo dotklo.Vzkazuju milá redakce BĚŽTE DO P.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.