Zoufalá maminka (19): V nemocnici mi ukradli dítě z dělohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalá maminka (19): V nemocnici mi ukradli dítě z dělohy!

Dívka přišla o dítě v 38. týdnu.
Dívka přišla o dítě v 38. týdnu.  (Koláž Ahaonline.cz)

Mladá Brazilka (19) přišla v 38. týdnu těhotenství do nemocnice s bolestí břicha, dostala narkózu, odvezli ji na sál a provedli císařský řez. Většinu maminek pak čeká probuzení na nemocničním lůžku a vytoužené miminko. Za Layane ale lékaři přišli s tím, že si v touze po děťátku těhotenství jen vsugerovala! Sama dobře ví, že je to nesmysl, a nemocnici osočila z krádeže miminka!

Po celou dobu těhotenství docházela Layane na pravidelné lékařské prohlídky, kde ji lékaři ujišťovali, že je vše v pořádku. Důkazem byly snímky z ultrazvuku, podle kterých měla přivést na svět tříkilovou holčičku měřící 42 centimetrů. A tak s manželem neváhali a pořídili větší dům, do kterého nakoupili nábytek a výbavičku v přepočtu za 60 tisíc Kč. A teď jim zbyly jen oči pro pláč – děťátko záhadně zmizelo!


Layane podezírá lékaře, že zneužili její narkózy ke krádeži novorozence. Nejspíš jim za něj někdo dobře zaplatil. V rozvojových zemích je to běžná praxe, většinou však okradené mamince přinesou ukázat mrtvé dítě a tvrdí, že to její nepřežilo. Tentokrát byla výmluva poněkud svérázná: „V děloze jsme žádné miminko nenašli. Vaše těhotenství bylo psychologické, tak moc jste chtěla dítě, že jste si všechno vsugerovala.“ Brazilka hodlá nemocnici žalovat, její gynekolog je připraven dosvědčit, že dítě skutečně čekala.

Přečtěte si
catherin4
19. 2. 2013 • 18:07

ukradli. Kto by kradol ciganske decko?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.