Slavný věštec Stanley Bradley bude ON-LINE! Otázky pokládejte už teď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slavný věštec Stanley Bradley bude ON-LINE! Otázky pokládejte už teď!

Stanley Bradley a jeho magické kyvadlo.
Stanley Bradley a jeho magické kyvadlo. (Foto: Archiv Stanley Bradley, Shutterstock.com)

Možná se trochu bojíme, ale přesto všichni chceme znát svou budoucnost. Nyní se také vy můžete dozvědět, co vás v letošním roce čeká! Věštec Stanley Bradley vám za pomoci magického kyvadla zodpoví vaše dotazy. ON-LINE bude ve středu 13. února v pravé poledne, ale otázky mu můžete posílat už teď.

Svůj dotaz jednoduše napište do připraveného okénka. Ve středu 13. února od 12 hodin vám Stanley Bradley bude odpovídat.

OTÁZKY VKLÁDEJTE ZDE!

Kdo je Stanley Bradley?
Nejúspěšnější český věštec Stanley Bradley (dříve Stanislav Brázda), je autor řady knih a také bestselleru Jak se dožít 140 let. Svoji teorii o zdraví, spokojenosti a dlouhověkosti již 20 let ověřuje v praxi a spokojení pacienti potvrzují účinnost jeho metody.

Stanley vám briskně odpoví jak vyřešit partnerský či zdravotní problém, ale i kdy si vsadit a vyhrát, nebo kde potkat toho pravého. Během několik sekund se můžete dozvědět, co vám brání být šťastní a jaké vitamíny ve vašem těle chybí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.