Dcera vrazila při hádce matce nůž do srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera vrazila při hádce matce nůž do srdce!

Dcera matku ubodala po hádce. (Ilustrační foto)
Dcera matku ubodala po hádce. (Ilustrační foto) (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Psychická choroba byla příčinou rodinné tragédie. Důchodkyně Marie V. (†76) se svojí psychicky nemocnou dcerou nikdy moc nevycházela, ale poslední její návštěva se proměnila doslova v horor.

Soused ženy uslyšel uprostřed noci zoufalé volání o pomoc, které náhle ustalo. „Nebylo pochyb o tom, že se ve vedlejším bytě odehrává něco strašného. Proto jsem okamžitě vstal a vydal se na pomoc,“ popsal později vyšetřovatelům. Nemusel ani dlouho zvonit, a přišla mu otevřít dcera Marie V., která se divila, proč přichází tak pozdě na návštěvu. Za jejími zády bylo vidět důchodkyni ležící v kaluži krve.

Přivolaní kriminalisté měli jednoduchou práci. Podle svědectví ostatních obyvatel domu a dalších sousedů z ulice panovaly mezi oběma ženami už delší dobu neshody. Jejich příčinou bylo i to, že dcera se léčila v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Za matkou proto chodila jen, když měla vycházky.

Poslední návštěva však skončila tragédií. Při divoké hádce Marie V. údajne napadla dceru, která vzala nůž a bodla matku do srdce. Poté ho umyla a vrátila zpět do kuchyňské linky.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.