Pejskař postřelil dva mladíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pejskař postřelil dva mladíky!

Policisté střelce zadrželi, mladíky převezla záchranka do nemocnice.
Policisté střelce zadrželi, mladíky převezla záchranka do nemocnice. (DAVID MALÍK / Blesk)

Dva postřelení mladíci (20) a střelec (57) zadržený policií. Tak skončila ve čtvrtek večer hádka mezi pejskařem a několika výtržníky. Všichni se dobře znali, výrostci muže loni v listopadu surově zbili v Modřanském parku.

Konflikt začal ve chvíli, kdy starší muž poznal trojici mladíků, kteří ho loni v listopadu fyzicky ztýrali. Okamžitě na ně zavolal policii. Než stačila přijet, nastala potyčka, která skončila několika výstřely. „Jednoho mladíka zasáhl muž do stehna a dalšího do lýtka. Oba byli na místě ošetřeni lékařem a převezeni do nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Listopadový incident se odehrál poté, co muž napomenul partu výtržníků, kteří v parku rozkopávali koše. „Skončilo to jeho napadením a mnohačetným poraněním po kopancích a úderech tyčí,“ uvedla mluvčí. Policii se násilníky nepodařilo vypátrat. Podle místních je ale jejich řádění časté. Po setmění a hlavně v noci se kvůli nim do parku většina lidí neodváží.


Přečtěte si
tenerife
2. 2. 2013 • 19:34

opravdu, tady platí, škoda rány,která minula cíl, doufám, že pánovi nebudou vyčítat nadměrné bránění.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.