Pavel K. (45) znásilňoval manželku před dětmi! Naháněl ji s motorovou pilou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavel K. (45) znásilňoval manželku před dětmi! Naháněl ji s motorovou pilou!

Pavel Kadlec více než sedm let týral svou žženu tím, žže ji za údajné prohřešky brutálně znásilňoval. Teď ho čeká sedm a půl roku pekla krimminálu.
Pavel Kadlec více než sedm let týral svou žženu tím, žže ji za údajné prohřešky brutálně znásilňoval. Teď ho čeká sedm a půl roku pekla krimminálu. (Pavel Ryšlink)

Nepředstavitelné hrůzy prožívala sedm let rodina tyrana Pavla Kadlce (45) z Bohumína. Za každou maličkost ženu a děti trestal tím nejbrutálnějším způsobem – manželku znásilňoval, v několika případech přímo před dětmi, když mu nechtěla být po vůli, začal potomky škrtit, nakonec je chtěl zabít motorovou pilou.

Domácí násilí bylo tak šílené, že olomoucký soud, který se případem nyní zabýval a tyranovi nakonec uložil trest 7,5 roku v kriminálu, musel jednat s vyloučením veřejnosti.

Do roku 2004 bylo Kadlecovo manželství relativně bezproblémové, pak ale propadl alkoholu a začal se chovat hrubě. Útoky v rodině vygradovaly, když se loni na jaře žena vrátila ze služební cesty a nechtěla přistoupit na trest v podobě znásilnění.

Muž chytil nezletilého syna a ženě vyhrožoval, že když se mu nepodvolí, chlapce uškrtí. Tomu se naštěstí podařilo z tátova sevření vytrhnout a i s matkou se ukryli v pokojíčku sestry. To Kadlece rozlítilo, vzal motorovou pilu a začal rozřezávat dveře pokoje. Rodina se zachránila jen tím, že vyskočila z okna. Teprve poté se obrátila na policii a hrubián skončil ve vazbě.






Autor:  rys

Přečtěte si
weirdov
1. 2. 2013 • 05:05

Muzi jsou opravdu se svym sexualnim vydiranim odporni,takto brutalne a nebo skryte,coz je rovnez nechutne. Rada: lecit praci a nebo studenymi obklady!

illis
31. 1. 2013 • 21:57

dobytek jeden , 20 let bych mu dala a ani o rok míň. Něco tak hnusného a od pohledu odporného se nevidí . Žena i děti šrámy na duši až do konce života.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.