V Ústí házeli policajtům na přilby psí výkaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V Ústí házeli policajtům na přilby psí výkaly!

Vzduchem nelétaly jen nadávky, ale i psí výkaly! 

Vzduchem nelétaly jen nadávky, ale i psí výkaly! 
 (David Malík)

Netradiční způsob protestu pojali demonstranti vystupující proti vystěhování rodin z ubytovny v Ústí nad Labem, kteří se shromáždili před budovou ministerstva práce a sociálních věcí v Praze. Po eskortě, která zadržela 12 protestujících, házeli psí výkaly!

Vzduchem létajícím exkrementům předcházelo vniknutí skupinky mladých lidí do budovy ministerstva. Po skončení demonstrace totiž pronikli do prvního patra a tam se snažili získat jasnější vyjádření úředníků. Jenže na výzvu policistů odmítli budovu opustit, a tak jich 12 z nich muži zákona zadrželi. Jelikož se dopustili pouze přestupku, byli ve večerních hodinách z policejní služebny propuštěni.

Rodinám z ubytovny v ústecké městské části Krásné Březno hrozí, že se vystěhováním kvůli špatnému stavu budovy do jiných azylových domů a ubytovem rozdělí.


Přečtěte si
illis
29. 1. 2013 • 21:30

Ať ho živí jeho rodina, když mají na brilianty v uchu, tak ať si ho také živí. Zavřít bez jídla a pití a rodina ať se stará . Denně s kastrolama do lochu, aspoň budou dělat něco smysluplného . Připravil mladého člověka o život, připravil, tak co. Řidiče trolejbusu potrestali nespravedlivě za tykadýlka, která už měl namalovaná Ferda mravenec a jak byl populární, po desetiletí dělá dětem radost . Tenhle zabil a jen 2 roky. Jak směšné .

illis
29. 1. 2013 • 21:24

a ke směšnému dvouletému trestu pro cikána ji nedají . Kdopak dělá tak divnou demokracii? Trest je nízký a totálně nespravedlivý , život nebohému sice nevrátí, ale měl být rozhodně vyšší, aspoň 10 let nebo i víc, aby ho ten úsměv přešel .

zadnice
29. 1. 2013 • 17:07

Ivan Demeter zabil Milana kvůli cigaretě: Dostal jen dva roky! A proto, že jde o "menšinu", tak je diskuze ZAKÁZÁNA!!! O trestu se nesmí mluvit, neb je "PŘIMĚŘENÝ" dle demokratických soudů a "vlády"!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.