Ivanu chtěli zavraždit: Škrtili ji kabelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivanu chtěli zavraždit: Škrtili ji kabelem!

Včera se útočníci ocitli před soudem..
Včera se útočníci ocitli před soudem..  (Slávka Červená)

Ivana (46) z Újezdu na Zlínsku chtěla loni v červenci pomoci dvěma mladým mužům, Slovákovi Pavolu B. (33) a jeho kumpánovi Miloslavu K. (26). Ti v ní ale viděli jen snadnou kořist, způsob jak přijít k penězům.

V osudný den popíjeli. Slovák Ivanu večer vlákal do ložnice a začal ji škrtit kabelem, po chvíli mu došly síly, tak ho vystřídal Miloslav. Rdousil ji v rukavicích. „Řvali, že mě zabijí, že potřebují peníze.

Mlátili mě do obličeje pěstmi, škrtili střídavě kabelem a rukama. Taky mě dusili peřinou. Už jsem jen chroptěla. Myslela jsem, že je konec,“ svěřila se Ivana. Násilníkům se podařilo získat 1600 korun a PIN k platební kartě.

„Nevím, proč nakonec s týráním skončili. Od rána pili a asi už neměli tolik síly, aby mě dodělali,“ popsala s tím, že má od té doby neustálý strach a zdají se jí hrozné sny. Včera soud ve Zlíně poslal každého z násilníků na 18 let do basy.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.