Sebevražda ředitele Martina Š. je objasněna: Byl nemocný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sebevražda ředitele Martina Š. je objasněna: Byl nemocný!

Ředitel se zabil v této budově
Ředitel se zabil v této budově (Zbyněk Schnapka)

Milenky, dluhy ani rodinné problémy nestojí za sebevraždou ředitele školy v Boru u Tachova Martina Š. (†35), který se ve středu zastřelil legálně drženou zbraní v tamní družině. Byl nemocný.

Podle manželky Jany (30) trpěl psychickou nemocí a léčil se. „Lékaři manželovi předepsali jiné prášky. Bral je, ale moc mu nesedly. Začal mít větší psychické problémy a jeho zdravotní stav se zhoršoval,“ prozradila Aha! Jana.

Než lékaři stačily medikamenty vyměnit za jiné, sáhl si Martin na život. Zůstaly po něm tři děti – chlapeček (4) a dvojčátka holčičky (2). „Jsou malé, tu tragédii naštěstí ještě tolik nechápou,“ říká nešťastná manželka. Ta se teď na mateřské musí postarat nejen o synka a dcery, ale také o splácení hypotéky na domek, v němž žijí. „Nevím, co si počnu. Manželův příjem byl pro rodinu rozhodující,“ dodává se slzami v očích Jana.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.