Pošťačka připravila seniorku (87) o milion korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pošťačka připravila seniorku (87) o milion korun!

Paní Drahoslava se bojí a nechce nikoho pustit domů
Paní Drahoslava se bojí a nechce nikoho pustit domů (Jiří Čada)

Krutá poštovní doručovatelka (41) připravila v Jihlavě opuštěnou důchodkyni (87) o byt a peníze. Vše za více než milion korun!

Paní Drahoslavu oslovila před nedávnem na poště. „Vyběhla za mnou ven, že mě chce pomoci a že se o mě bude starat,“ vzpomíná seniorka. Prý se jí to nezamlouvalo, ale když jí pošťačka domů přinesla večeři, nějaký nákup a říkala jí »ty seš moje babička«, začala jí důvěřovat

. „Jednou mi řekla, že mám v nepořádku doklady,“ dodává žena. Od té doby jí z účtu zmizelo asi sto tisíc korun a na drzou pošťačku byl najednou převeden i byt seniorky za téměř milion korun.

„Byl to šok, když jsem se dozvěděla, že už nežiju ve svém,“ dodává. Machinace objevili sociální pracovníci. Když Drahoslava potřebovala nutně finanční pomoc, zjistili, že pobírá důchod, ale peníze jí z účtu mizí. Okamžitě podali trestní oznámení.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.