Nejslavnější klub Prahy si pro hudební fajnšmekry chystá to nejlepší, čím v poslední době anglická scéna oplývá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejslavnější klub Prahy si pro hudební fajnšmekry chystá to nejlepší, čím v poslední době anglická scéna oplývá

The xx zahrají v Praze podruhé. Na snímku z letošního koncertu v New Yorku.
The xx zahrají v Praze podruhé. Na snímku z letošního koncertu v New Yorku. (Tumblr.com, Hurts.cz, ara)

Two door cinema club, Hurts i The xx míří do Lucerny!

Trojlístek koncertů započne mladá hravá kytarová partička Two door cinema club, aby zde po festivalovém setu na nedávném Rock for People odehrála také samostatný klubový koncert. Stane se tak v rámci turné k nové desce Beacon, s níž se kapela pokusí navázat na úspěchy, které jí předloni přinesl albový debut Tourist History. Vstupenky bude možné zakoupit v klasických sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 590,- Kč.

 

Měsíc poté se o slovo přihlásí elektro-popové duo Hurts, které zde představí své tři roky očekávané album Exile. To sice vyjde až 11.břežna, ale předznamenává ho první singl Miracle. Hurts se do Prahy vrací po dvou letech, kdy tu vyprodala dva koncerty, a nejinak tomu bude jistě i nyní. V tuzemských předprodejích budou vstupenky k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim, nebo v pokladně či na webu Lucerna Music Baru za 720,- Kč.

 

A do třetice všeho dobrého Lucernu ovládne trio zpívající kytaristky, a baskytaristy společně s Jamiem xx. Přestože v Praze před čtyřmi lety hráli pro komorní publikum ve strahovském klubu 007, jejích koncet byl takovým nezapomenutelným zážitkem, že kvůli sé početné základně fanoušků vystoupí rovnou ve velkém sálu Lucerny. S tichou a snovou atmosférou sobě vlastní představí nové album Coexist. Vstupenky jsou k dostání za 720,- Kč v sítích Ticketpro a Ticketportal.

 

 

26.02.2013
Praha — Lucerna Music Bar

Two Door Cinema Club

 

28.03.2013
Praha — Lucerna Music Bar
Hurts 

 

 

16.05.2013
Praha — Lucerna - velký sál
The xx

 

Více informací na www.dsmacku.com

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.