Pohřeb Moniky Barbaričové a nelidská bolest jejích dětí: Modlitba za maminku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohřeb Moniky Barbaričové a nelidská bolest jejích dětí: Modlitba za maminku...

Zdrcená rodina
Zdrcená rodina (Aha! - Vladislav Kolínek, Jan Čada)

Tiše se pomodlili za maminku. Už ji nikdy neobejmou, nepofouká jejich bolístky. Denisa (19) a Martin (15) se včera ve Zlíně rozloučili se svou mámou Monikou (†41), kterou zastřelil její bývalý manžel Martin Barbarič (†42), otec mladšího z dětí.

Moničini rodiče Zdeněk a Milena Kolínkovi pochovali už své druhé dítě, jejich syn zemřel před lety při autonehodě, nebylo mu ani dvacet, když jeho vůz smetl autobus. „Nemělo se to stát. Je to hrozné a je mi líto i jeho rodičů. Stále ale zůstává otazník proč,“ vzlykala Milena Kolínková.


Tragédie se vůbec nemusela stát, Barbarič se měl jít léčit z gamblerství. Do léčebny nenastoupil. „On pořád sázel. Na koně, fotbal. Prohrával a rodina za něj vyrovnávala dluhy,“ prozradil Vladislav Kolínek (66), strýc zesnulé ženy. „Rozvedli se, ale bydleli spolu. Monika říkala mamince, aby neměla strach, že je Martin hodný. A takhle to dopadlo,“ dodal.


Do Zlína přijeli i Barbaričovi, rodiče vraha. Tohle je pro ně těžká zkouška, mají u sebe vnuka. Hocha, jemuž jejich syn zabil maminku...


Co se stalo?
Někdejší ligový fotbalista Martin Barbarič přišel 11. ledna v Hradci Králové za svou bývalou paní do kadeřnictví a zavraždil ji služební zbraní, byl policista. Poté pistoli obrátil proti sobě, zemřel 18. ledna...



Autor:  jč,

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.